Bel: 085-8886809!
Verbouw
Wilt u uw woning laten verbouwen? Bouwonderneming Friesland realiseert keukens, erkers, verbouwingen en meer. Neem zeker contact op voor meer info!
Verbouw

Wij maken elke verbouwing tot een feest!

Uw huis verbouwen met de zekerheid van een goed resultaat

Geen woning is hetzelfde. En elke bewoner heeft weer andere wensen. Bouwonderneming Friesland begrijpt dat en denkt graag met u mee over uw wensen op het gebied van uw woning.

Wij helpen u met alles rondom:

  • Uw woning (laten) verbouwen
  • Het (laten) plaatsen van een nieuwe keuken – naar de nieuwste standaarden van veiligheid en comfort
  • Het maken van een open keuken – zodat u eindelijk kunt genieten van dat gevoel van meer ruimte en contact met uw dierbaren
  • Het bouwen of verbouwen van een erker – elke woning krijgt er een bijzondere uitstraling door
  • Het bouwen of verbouwen van een serre – geniet van al dat extra licht en die ruimte om u heen

Maatwerk met een visie

Onze visie bij de verbouw van een woning, keuken of erker is dat geen uitdaging te groot is. Daarom leveren we maatwerk en denken we (kritisch) met u mee over uw wensen. We begeleiden u desgewenst in elke fase van het verbouwproces. U vindt in ons de partner voor uw verbouwing die uw wensen duurzaam en met de beste materialen tot in de puntjes verzorgd uitvoert.

Wilt u meer informatie over verbouw of een offerte om uw woning te laten verbouwen? Neem contact met ons op via het contactformulier of per email info@bouwondernemingfriesland.nl. U vraagt, wij denken mee en verbouwen het prachtig voor u.