Bel: 085-8886809!
Nieuwbouw
Wilt u een nieuwbouwwoning of recreatiewoning laten bouwen? Bouwonderneming Friesland pakt elke klus voor u aan. Lees hier meer!
Nieuwbouw

Zo mooi kan nieuw zijn!

Nieuwbouw: uw huis of pand naar eigen wens

Wilt u zelf een huis (laten) bouwen, hebt u een mooi idee voor een recreatiewoning of wilt u zich goed laten adviseren over het bouwen van uw bedrijfspand? Bouwonderneming Friesland is de specialist voor nieuwbouw in de regio Friesland.

Wij helpen u graag met:

  • Het bouwen van een nieuwbouwwoning. U kunt op ons rekenen voor hulp in elk stadium voor de bouw. Of we bouwen het voor u, met alle zekerheid die u zich kunt wensen
  • Advies, bouwbegeleiding en bouw van uw recreatiewoning
  • Het bouwen van uw bedrijfspand
  • Speciale wensen voor uw nieuwbouwwoning. Wilt u bijvoorbeeld een rieten dak of een ander bijzonder aspect aan uw nieuwbouwhuis? Wij gaan graag elke uitdaging aan, adviseren kritisch (op het gebied van veiligheid, kosten en esthetiek), en hebben een zeer hoge motivatie om er voor u het allerbeste van te maken!

Uw nieuwbouw bij ons in veilige handen

Bouwonderneming Friesland hanteert als visie ‘hoe groter de uitdaging, hoe mooier de klus’. Daarnaast hebben we zekerheid hoog in het vaandel staan. Wij bedoelen daarmee zekerheid in de zin van een groot enthousiasme kennis van, en ervaring met gerenommeerde merken in bouwmaterialen en de mentaliteit om zo mooi mogelijk werk af te leveren. Wij houden van ons vak en dat merkt u.

Neem contact op met ons op voor meer informatie over uw nieuwbouw wensen! Via het contactformulier of per email info@bouwondernemingfriesland.nl staan we voor u klaar om er iets moois van te maken!