Bel: 085-8886809!
Dakkapel
Wilt u graag meer ruimte creëren in uw huis? Dat kan! Bouwonderneming Friesland plaatst vakkundig uw dakkapel. Lees snel meer.
Dakkapel

Snelle en vakkundige plaatsing van dakkapellen in Friesland

Het laten plaatsen van een dakkapel is de ideale manier om meer licht en bovenal meer ruimte te creëren. Een huis met een schuin dak benut de ruimte niet optimaal. Het werkelijke vloeroppervlak wordt weliswaar volledig benut, maar de algehele ruimte onder het schuine dak wordt niet efficiënt en functioneel gebruikt. Met een dakkapel transformeert u uw beperkte zolderruimte in een functionele ruimte, zodat u hier bijvoorbeeld een ruime slaapkamer, een studeerkamer of een hobbykamer van kunt maken.


Snelle levering

Bij Bouwonderneming Friesland kunt u terecht voor het vakkundig plaatsen van dakkapellen. U mag daarbij rekenen op een snelle levering en een vakkundige plaatsing door ons ervaren team. Verder houden wij uiteraard volledig rekening met uw wensen en plaatsen we een dakkapel die perfect past bij de stijl van uw huis.


Onderhoudsvrij

Bij Bouwonderneming Friesland worden de door ons gebouwde dakkapellen op zorgvuldige wijze afgewerkt. Ook hoeft u zich niet te veel zorgen te maken over het onderhoud. Wij maken de dakkapellen namelijk zo onderhoudsvrij mogelijk. Zo profiteert u bij Bouwonderneming Friesland voor een scherpe prijs van extra woonruimte en licht.

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dakkapel of u gelijk een offerte? Neem dan contact op voor meer informatie. Dat kan door te bellen met 085-8886809 of stuur een bericht via het contactformulier.