Bel: 085-8886809!
Carport
Zoekt u een goede carportbouwer? Wij maken in Friesland elke overkapping, carport of afdak die u wenst. Neem nu contact op voor de mogelijkheden!
Carport

Een goede carport maakt uw woning af!

Carport, afdak, overkappingen en meer.

Een carport geeft een woning extra functionaliteit en een mooie uitstraling. U kunt er netjes en veilig uw auto in kwijt. Bij regen brengt u prettig uw boodschappen naar binnen. Ook biedt een carport opbergruimte voor spullen die u liever niet in de woning hebt, zoals gereedschap of modderlaarzen.

Denkt u erover om een carport te laten bouwen? Dan bent u bij Bouwonderneming Friesland aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht om een carport te maken, zodat de voorkant van uw garage en woning in het algemeen een fraaie uitstraling krijgt. Wij bieden u verschillende opties en materialen zoals:

  • Een aluminium carport, voor een open en toch verzorgde plek voor uw auto
  • Een houten carport, een natuurlijke, open ‘omlijsting’ voor uw auto
  • Een stenen carport met stenen gemetselde poeren
  • Een carport met een lichtkoepel, voor die extra luxe afwerking van uw woning
  • Een carportgarage: deels open, deels gesloten of helemaal gesloten – alles is mogelijk
  • Overkappingen aan huis- of tuinzijde. Wij werken alleen met de beste materialen en lange garantie, zodat uw overkapping blijvend extra waarde aan uw woning toevoegt
  • Een afdak: kleine afdaken voor uw haardhout, elegante afdaken in de tuin of een wat stoerder afdak voor al uw gezinsfietsen

Expert in carports maken

Bouwonderneming Friesland is voor al uw carports, afdaken en overkappingen de specialist in Friesland. Omdat we werken met de beste materialen en altijd zorgen voor een hoge kwaliteit afwerking (denk alleen al aan de jarenlange garantie), bent u er bij ons zeker van dat u lang plezier zult hebben van uw afdak of carport.

Neem contact met ons voor meer informatie. Via het contactformulier of email info@bouwondernemingfriesland.nl staan we op werkdagen (en op zaterdagen) graag voor uw klaar om uw woning helemaal af te maken met een fraaie carport!